va ju typ läskigt sant!!

POSITIVA EGENSKAPER
 
Entusiastisk, expansiv, generös, kreativ, kärleksfull, plikttrogen, varmhjärtad, vidsynt.
 
 
 
NEGATIVA EGENSKAPER
 
Dogmatisk, dominant, intolerant, lägger sig i, pompös, överbeskydande.
 
 
 
GILLAR
 
Barn, drama, slösaktigt leverne, spekulativa tilltag, storslagenhet.
 
 
 
OGILLAR
 
Göra saker säkert, pessimism, småsinta personer, vardagsliv.
 
 
 
PERSONLIGHET
 
Lejonet är den mest dominanta, spontant kreativa och utåtriktade karaktären i zodiaken. Du är ambitös, djärv, viljestark, positiv, självständig och självsäker, och du är född till ledare och en framgångsrik organisatör. Du vet precis vad du vil ha och du använder all din energi och kreativitet för att få det. Och med din rättframhet och ditt okomplicerade sätt får du dina underordnade att känna sig trygga. Du är också väldigt idealistisk, välgörande och medkännande. Du är väldigt intelligent och har ett brett filosofiskt och ibland religiöst sinne.
 
Men alla dina dina positiva sidor kan ibland slå om till negativa och göra dig till något av den mest otrevliga person man kan tänka sig. Du kan ha extremt hetsigt temprament och du kan vara extremt arrogant, autokratisk, lat och högmodig. Du kan bli extremt svartsjuk och du tvekar inte att dra till med en lögn så länge det tjänar dina intressen. Vidare kan du också vara självcentrerad, självupphöjande, skrytsam och överlägsen, och intolerant mot dina underhuggare.
 
YRKEN
 
Ditt största behov är att skapa. Detta, tillsammans med din vitalitet och ambiton, gör att du ofta lyckas med vad du än tar dig för.
 
Du har en naturlig fallenhet för att agera och uppträda på scen, med din färgstarkhet och din kärlek till uppmärksamhet och berömmelse. Du kan också bli en mäktig politiker eller affärsman, eller en framgångsrik musiker eller socialarbetare.
Kram lejonet Vera ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

gullemulle

Vera och Mulle

RSS 2.0